Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

Nieuwe slaaf

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 11:26

Nieuwe slaaf 

Stipt 13 h bied slaaf zich aan en zoals het behoord heeft hij een mooie vaas bij waar bloemen en champagne inzit en heeft hij een kaart bij waarop hij beschreven heeft wat Ik voor hem misschien betekenen kan ... 

slaaf mag zich uitkleden en zich op de grond zetten net voor Mijn voeten en daar voer ik met hem een kennismakingsgesprek uit , nadat ik al een beetje een idee krijg van hem neem ik hem mee na boven hij mag gaan liggen op de bank , ik doe hem zijn collar aan en pols/enkel boeien , dan start ik met zijn ballen aftebinden , zet klemmen op zijn tepels en zijn zak . Ik bind met nylons zijn benen en armen en daarover bind ik dan weer met touw . Nu krijgt hij een blinddoek om en start ik met zijn tenen te binden en zo ga ik over na een paar minuten bastinado . Met een radarwieltje begin ik hem zijn heel lichaam te laten kronkelen afwisselend met de pluim , de zwarte en paarse kaars steek ik aan en laat deze zachtjes druppen over zijn pik en ballen en ja hoor we zien er beweging in komen .... We zijn intussen een 90 min verder en hij heeft even een rookpauze verdient ik maak hem los en hij mag mee na beneden gaan om te roken .... Na een 1/2 uurtje gaan we weer na boven en mag hij weer plaats nemen op de bank ik neem de penispomp en tandpasta smeer zijn pik hier goed mee in en de pomp ga erover in kleine pompjes maak ik zijn pik bikkelhard  en zo ga ik een 30 min verder op en af tot ik vind dat hij genoeg heeft doorgestaan neem pomp eraf en tease hem nog een paar minuten met mijn hand ... maar klaarkomen NOWAY ! Nu maak ik hem klaar voor de huis en femdom taken , ik doe hem een mooi satijnen kleedje aan en zet hem de pruik op zo mijn meid  is klaar volg me maar ...... Beneden aangekomen duw ik hem een stofdoek in zijn handen en mag hij met een spreidbar tussen zijn benen stof af doen waarbij ik hem goed opvolg en ingrijp als het niet correct is , deze taak voldoe hij redelijk goed . Hierna mag hij weer plaats nemen voor mijn voeten nu ga hij mijn voeten met creme masseren deze taak moet hij nog redelijk goed leren ! 

Als afsluiter mag hij nog een 30 minuten doorbrengen in de cel en zo eindigt zijn eerste trainingssessie 


Reactie plaatsen

Reacties

Peter
7 maanden geleden

Mmmm klinkt goed meesteres lijkt me wel wat...

Met nederige groet