Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

Dag sessie

Gepubliceerd op 19 september 2020 om 09:40

Vrijdag 18/9/20 Dag sessie 

14 uur de bel ga en daar sta sub g , hij overhandigd Me een doosje leonidas pralinen heerlijk vind ik deze kleine gebaren . sub mag zijn spullen na boven brengen en al starten met na de glascontainer te gaan na hij weer mag hij zich uitkleden en krijgt hij zijn boeien aan vandaag geen collar daar hij deze totaal nog niet verdient ! nu mag hij met mij het nieuwe wasmachiene gaan testen en en in zijn blootje in de kille kelder wachten tot de eerste test was gewassen is . Hierna krijgt hij een les discipline  voor geschoteld hij begrijpt alles maar nadien doe hij toch wel fouten hij heeft dan ook geluk dat ik niet zo goed ben en hem er in feite er niet op wijs ... De start van de voorbereiding eten mag hij dan mee starten aardappelen schillen het water koken voor zijn eten enz ... Zo maakt hij toch onder mijn begeleiding het eten voor Mij klaar  zelf krijgt hij pasta met enkel tomaten saus . Na ons eten start hij aan de afwas na hij gedaan heeft check ik alles en ja afwas was netjes gedaan alles afgedroogd en weg gezet maar zijn water is weg en gootsteen , aanrecht en gasfornuis zijn totaal niet  gedaan !!!!!! Poets jij  op deze manier thuis ook zo ? dan wil ik bij jou niet binnen komen ! Hij mag een kleine wandeling met hond maken en als jij weer is zich ontkleden en boven 5 Sm items gaan nemen , na deze gedaan te hebben bekijk ik zijn items touw , penispomp , kaars , gewicht en flogger heeft hij bij  ... Dom gewicht bij hebben en niks bij om deze aan te hangen dus item valt weg , penispomp iets waarbij hij denkt te kunnen geniet , NEE verdien je NIET ! dus blijft erover touw , zweep en kaars ... Kom maar bij mij zitten ' neem de voetcreme sub en masseer mijn voeten maar eerst een half uurtje ... Hierna mag hij plaats nemen op de kruk in bind zijn handen na achteren steek de kaars in zijn mond gericht op zijn billen en zo mag je nu een uurtje blijven zitten EN ZIE DAT ER GEEN ENKEL KAASDRUP OP MIJN VLOER VALT ! Na het uurtje ontdoe ik hem van zijn kaars na zijn billen kijkend die één groot veld van wax zijn ... Nu liggen over kruk op je buik en nu krijg je optelling les ik laat de flogger neerkomen op zijn sletten kont en zo ga ik in tempo verder tot hij aan 20 is en zijn kont rood gekleurd aan het worden is ! 

En ja sub is ontdaan sub dacht dat een dagje slavenleven anders was zoals op de filmkes die hij bekijkt op internet !!!!!!!!! Nee zo is de echte realiteit niet jongen IK moet jou niet dienen maar jij mij dat is je taak en hierbij eindigt de dag sessie  we hebben nog  goed gesprek gehad en heb hem ook goed duidelijk gemaakt dat niet altijd een slaaf aan zijn trekken moet komen .... 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.