Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

Maso

Gepubliceerd op 6 oktober 2020 om 11:33

Machosist 

 

slaaf bied zich te laat aan zonder verwittiging ! Bij binnen komen geeft hij zijn envelop af zonder een woord te zeggen neem ik deze aan ... Ik duw hem de living binnen , KLEREN UIT ! Volgzaam doe hij wat ik hem opleg , dan mag hij op de vloer gaan liggen buik tegen de grond handen uitgestrekt met mijn slangenlederen boots ga ik op zijn handen staan ' auwww ' HOOR IK JE NOG ? Spits je oren nu maar wat ik je nu ga zeggen zeg ik maar één keer " durf MIJ NOOIT meer te laten wachten één uur is één uur haal je het niet wees dan respectvol en geef mij een sein kleine moeite OF NIET ? " ja Meesteres komt uit zijn slaven bek ! 

Nu mag hij plaats nemen in de douche de kruk die ik al klaar had staan ga hij op  zitten ik bind zijn polsen en enkels alleen , duw hem de jennings gag in en zet deze open op de verste stand ik ga na keuken en vul 6 potjes met de volgende materie ( suiker - olie - koffie - ketchup - yoghurt - plas ) weer in badkamer laat ik al deze ingredienten over zijn lichaam vallen en eindig met de plas over zijn hoofd ! Zo slaaf wie onrespectvol is wordt dan ook onrespectvol behandeld en nu mag je is goed nadenken over wat je gedaan hebt , en ik laat hem alleen achter  met de deur op slot . 40 minuten later ga ik weer binnen en ga ik hem weer netjes maken met de sproeier op hete stand spoel ik hem af en dan geef ik hem nog een ijskoude lading als afsluiter ik laat hem weer een 10 minuten achter zodat hij kan drogen . Dan plaats ik electro pads op zijn tepels en ballen stand 5 ga op en deze op 15 minuten terwijl hij daar ligt te schokken van de pijnprikkels voer ik deze nog een beetje bij met mijn veeprikhouder . Hierna mag hij mee na boven met zijn handen bind ik hem vast aan de haak in het plafond zet hem tepelklemmen op en bind zijn geslachtsdeel hard af en voeg er nog 3 gewichten aan toe . Ik neem mijn lederen flogger , Mijn rietje en de kleine bull whip met deze 3 items begin ik zijn rug en billen te vermaken het zich wordt met de minuut mooier voor mij en na een 15 minuten stop ik er dan mee ..... Terwijl hij daar hangt uit te kermen neem ik 5 paar schoeisels die ik mooi uitstal op de pijnbank en maak hem vrij van alle deprivatie-materialen " op je knieen en kijk naar mijn uitstalling , mooi he ? daarmee mag jij nu is in aanraking mee komen "  Ik laat hem weer op de grond  gaan liggen en zo start ik een trampling half uurtje zo is hij nu ook aan zijn voorkant mooi " toegetakeld" ...... De sessie is liggend begonnen en zo eindigt ze ook ..... 

Zo slaaf ik hoop dat je , je les hebt gehad en wens je nog een fijne dag toe met deze woorden sluit ik de deur  achter hem ! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.