Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

20 oktober 2020

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 00:26

20/9/20

10 na 11 bied mijn engelse slaaf zich aan , overhandigd zijn taks en een fles roze champagne onmiddelijk aan me . We hebben een 20 minuten een gesprek over de corona shit en dan neem ik hem mee na boven . hij mag zich ontkleden en plaats nemen op de pijnbank ;-) Ik doe hem enkelboeien aan , bind zijn ballen af , en maak hem verder vast met touw aan de bank , de gag ga in en de nylon hoofdkap op . Ik neem zwarte folie en wikkel hem volledig vast aan de bank en zo laat ik hem voor 2 uren achter ...... Dan zet ik klemmen op zijn ballen neem de paarse waxkaars en laat deze druipen op zijn pik en ballen en daar komt het gekreun al aan voor mij de reden om hem nog is 90 minuten eenzaam achter te laten . Wanneer ik weer boven kom neem ik de zwarte kaar en trek de klemmen van zijn neuktoestel af , de zwarte wax vermengd zich  nu met de paarse was .... Ik ontdoe hem van alle materialen en geef  hem even plaspauze en drinkpauze , weer boven mag hij zich in de bench zetten de enkelboeien maak ik vast aan de tralies , geef hem een ijzeren collar aan die ik ook vast maak aan de bovenkant veel bewegingsvrijheid heeft hij nu n iet meer ! Na een 90 tal minuten bevrijd ik hem uit deze benarde positie .... Ik leid hem na de hoofdcel laat hem plaats nemen met kettingen bind in zijn voeten aan de tralies vast , met koord bind ik hm eveneens vast aan de tralies met zijn rug , zijn handen trek ik op en maak ook deze vast aan de tralies van het dak , ik duw hem een vlindergag in en trek een latex masker over zijn hoofd ...... De celdeur ga toe en wordt vergrendeld met sloten ' zo slaafje nu mag je een beetje nadenken " sluit de deur v d kamer en ga zelf beneden koken en eten ... Na een uur ga ik na boven en pomp de vlindergag een beetje op zonder een woord te zeggen en ben weer weg ..... 18.15 tikt de klok en nu is het voor mij tijd om hem vrij te laten ...... Deze soort sessie's zijn voor mijzelf zeer aangenaam ik hou ervan om een man alles te ontnemen en hoe langer hoe liever .... 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.