slaaf online

Gepubliceerd op 17 november 2020 om 10:55

slaafje online 

OPDRACHT 1 : enkel droog brood en kraantjeswater nuttigen
Zoals U mij bevolen hebt, heb ik de hele dag niks anders gegeten dan droog brood en enkel en allen kraantjeswater gedronken. Het laatste deel van deze opdracht was voor deze hoer niet zo moeilijk, aangezien ik sowieso de gewoonte heb om thuis enkel kraantjeswater te drinken. Het tweede deel - enkel en alleen droog brood eten - gaf me zeer zeker een gevoel van onderdanigheid en nietswaardigheid. Het gevoel dat ik niet beter verdiende om zo behandeld te worden.

OPDRACHT 2 : buttplug met mosterd inbrengen
Nadat ik gedaan had met werken rond 14u45, heeft Uw hoer dan de buttplug ingesmeerd met mosterd en in haar anaalklit ingebracht. Slet moet toegeven dat ze nog niet veel ervaring heeft met anale handelingen : het inbrengen van de plug was dus vrij pijnlijk en verliep niet zonder enige moeite ! Tegen 15u is Uw snol er dan toch ingeslaagd de plug volledig in te brengen en deze ook in haar anaal neukgat te houden.

Ik voelde me in het begin niet echt comfortabel maar naarmate de tijd verstreek wende ik eraan om een opgevuld gevoel te hebben in mijn achterste, net zoals het een echte hoer betaamd. Na verloop van tijd begon de mosterd toch een licht branderig gevoel te geven. Tegen 21u heb ik dan de plug verwijderd, wat me toch een gevoel van opluchting gaf en dit verliep heel vlot, zonder de pijn die ik verwachtte. Mijn gaatje voelde ondanks alles toch vrij aangenaam aan, wat ik niet echt verwacht had gezien mijn beperkte ervaring met anale opdrachten. Het gaf me ook een tevreden gevoel dat ik dit aankon en het motiveert me om dit af en toe te herhalen.

Door deze 2de opdracht voelde ik me nog meer dan bij de eerste opdracht vernederd en nietswaardig, wat nog verder bijdroeg bij het hebben van een stijve slettenpik.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.