straf en opdracht

Gepubliceerd op 20 november 2020 om 12:44

Straf en opdrachten taak 

Na mijn strafdag zonder opdrachten van gisteren, vanwege mijn onbetamelijke toon en extreem oneerbiedig taalgebruik naar U toe in mijn mail, beseft Uw hoer maar al te goed dat U de Touwtjes in Handen heeft . 

1 LICHAAM BEKLADDEN MET SPIJTBETUIGINGEN

Om mij duidelijk te maken dat mijn onbetamelijk, respectloos gedrag in mijn mail van dinsdagavond totaal onaanvaardbaar was, beval U mijn lichaam vol te kliederen met spijtbetuigingen. Zoals U kan zien in de eerste 3 foto's heb ik spijtboodschappen op borst, armen, benen, schaamstreek en pik aangebracht met blauwe alcoholstift.

2 MODE-DEFILE

slaaf heeft in eerste instantie gekozen voor "klassedame", maar met een mysterieus tintje. Deze outfit bestond uit zwarte stay-up netkousen, lederen rokje, see-through bloesje, zwarte pruik en zilveren heels. Ik ben  sowieso een fetichist van heels, leder en nylons dus het dragen ervan zorgt altijd voor een onmiddelijke reactie ter hoogte van mijn kruis. Hoewel ik het zelf een niet onaardige combinatie vind - voor zover hoer een mening mag hebben -  toch geeft dergelijke kledij  me niet volledig een "voldaan" gevoel. Vandaar de matige reactie van mijn pik.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.