Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

dag verslag

Gepubliceerd op 8 december 2020 om 12:35

 

Hierbij het verslag van mijn opdracht die ik voor dinsdag 9 december 20u moest vervullen :

ik heb het flesje zeer strak met een nylonkous rond mijn ballen gebonden, de benen zo ver mogelijk gespreid met de handen in de nek. Na vijf minuten 10 keer door mijn  benen gegaan : het gewicht van het flesje trok de nylonkous steeds strakker rond mij ballen, zeker omdat het hele ding ging wiebelen. Ik heb dan ook de 2de sequentie voltooid. Het weghalen van het flesje was vrij pijnlijk omdat de bloeddoorstroming - die door de nylonkous afgesloten was - weer begon te werken. En het was lang geleden dat ik de spieren aan de binnenkant van mijn dijen zo fel gevoeld had.

Toen 2 wasknijpers per tepel gezet en op de schaal suikerklontjes gaan knielen : onmiddellijk een zeer onaangenaam gevoel ! De klontjes drukten steeds pijnlijker in mijn knieën terwijl ik - armen in de lucht 100 keer "ik ben een sletje' luidop heb gezegd. De pijn aan mijn tepels was de hele tijd matig aangezien ik bijna dagelijks vlinderklemmen op mijn tepels gebruik. Bij het opstaan werd de druk van de klontjes nog groter door mijn gewicht : pijnlijk !!! Ik voel nu nog de gevolgen ervan en hoop dat U dat zal Plezieren, Meesteres. Ondanks de pijn stond mijn slavenpik wel in volle erectie.

 

met zeer onderdanige groeten en wachtend op Uw verdere Bevelen,

Uw pijn/lustslet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.