Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

24 uren opdracht

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 12:10

24 uren opdracht 

Je ga een volledige slaven dag hebben als opdracht 

Drinken enkel water v d kraan niks anders 

Eten is enkel droog brood rauwe groeten en fruit 

Je gebruikt geen enkel meubelstuk geen stoel zetel bed etc 

Dus grond zitten rechtstaand eten slapen op grond naast je bed 

Geen tv 

Gsm en internet slechts 1 uur 

Ga je buiten is deze zonder slip en kousen aan 

Binnen huis ben je naakt 

Je mag radio luisteren 

Je raakt op geen enkel moment je penis aan enkel voor te plassen 

Je wassen doe je aan je gootsteen met koud water 

Tanden poetsen is met enkel zout op je borstel 

 

VESLAG SLAAF :

Ik stond 's morgens op om naar de voetbal te kijken tot ik besefte dat het helemaal verboden was.  Hmmm … vervelend maar geen probleem.  Ik zou later wel kijken.  Het hoekje waar de kerstboom heeft gestaan is nog vrij en bij mijn momenten alleen thuis liep ik zoals gevraagd door U naakt.  Uit verveling ging ik dan in dat hoekje zoals een schooljongen gestraft is geknield gaan zitten.  

De tijd kon ik ook vullen met een boek dat ik momenteel aan het lezen ben, ook in dat hoekje.  Had dan wel wat kussens en een dekentje genomen om het knus te houden maar dus geen meubilair. 

Zondagochtend ga ik altijd trainen en i.p.v. een training van 10 km werd het er één van 16 km …. allemaal tijd rekken.  Natuurlijk verlang je naar een heerlijke warme douche.  Had toch ook kleine bleintjes door geen kousen aan te doen .   Ok, gehoorzamen jongen naar je Meesteres dus dan maar koud water  

Het tanden poetsen met zout heb ik niet gedaan.  Ik heb ze gewoon gepoetst maar zonder tandpasta.  Na de middag had ik eigenlijk wel geluk … mijn strafhoekje werd al een kampeerkamp en de radio mocht spelen.  13.30 uur aftrap Gent - Antwerp en ik supporter AA Gent dus kwam me goed uit.  Luisteren naar sporza .  Om 15.30 uur heb ik nog een wandeling gedaan van 9 km om de tijd te rekken.  Echter het moeilijkste moest nog komen.  Dochter en vrouw thuis dus hoe kon ik de hele dag blijven recht staan of niet gaan zitten.  Toch iets op gevonden ( hier en daar kon ik natuurlijk niet anders). Ik was zogenaamd wat ziekjes, last in de keel van de kou.  Dus bleef ik beneden in de warmte in de salon slapen.  Ik weet dat het niet mag dus heb ik die hoek zodanig opgemaakt dat ik op de vloer heb geslapen.  Heb op een maandagochtend nog nooit zo vroeg opgestaan. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.