Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

Dagje rijst

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 18:52

Rijst dagje 

 

voor je vertrekt na je werk neem je 2X een 15gram rijst en deze doe je in je kousen voor je ze aan doe ( deze blijven erin tot 12 uur ) .... Na je de rijst uit je kousen hebt gehaald eet je deze op zo heb je ineens je middagmaal 

 

Toch weer een speciale opdracht van de Meesteres.  Deze ochtend lagen mijn kousen daar.  De rijstkorrels vlogen erin en dan die kousen aandoen.  Scratch scratch scratch … was het geluid als ik stapte.  Toen ik mijn schoenen aandeed gaf het een gevoel dat je net een strandwandeling hebt gedaan en teveel zand in de schoenen.  Is zo irritant dat je de reflex hebt om je schoenen uit te kloppen.  Maar dag mag en gaat nu niet.  Ik tracht aan mijn bureel op het werk niet te veel heen en weer te lopen maar zal blij zijn als ik deze middag even over een weer ga om die rijst eruit te gieten. Dat ik het moet opeten neem ik er bij. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.