Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

Paar uurtjes je vrouw voelen

Gepubliceerd op 7 mei 2021 om 17:01

OPDRACHT :

Draag 2 uren een plug deze ingesmeerd met tandpasta 

Ga dan 2 uur wandelen met plug in , bh'tje aan , een string aan en panty's 

 

Miss Tears

 

Ik heb reeds de string en nylons aangetrokken en zal die zo dragen onder mijn gewone kledij. De rest neem ik mee en wordt deze namiddag vervolgd. 

ik word precies verslaafd aan U Miss Tears. Dit geeft me een raar gevoel 

 

Antwoord : Hahaha Ik heb niet liever dan dat slaafjes verslaafd aan me worden hoe meer verslaafd hoe meer volgzaam ze worden dus ......DOE ZO VERDER 

 

Miss Tears 

 

Ik heb zopas ook de bh aangetrokken en de plug met tandpasta besmeerd in mijn slettenkont gepropt ... de werking van de munt in de tandpasta zet nu mijn kontje reeds in vuur  en vlam ... ik geef U straks na 2 uren verder relaas van de ervaring 

De 2uren zitten erop en amai ... zoals gezegd deed de tandpasta behoorlijk zijn werk en gaf een brandend gevoel in mijn gaatje. De bh was nauw aansluitend en het leek precies of Uw sletje kleine borstjes had. Telkens ik wat diep adem haalde voelde ik precies een belemmering door de borstband van de bh. Ook moest ik regelmatig de schouderbandjes optrekken omdat die afzakten en dit vond ik zo confronterend... ik voelde me als een vrouw. De nylons gaven in dit alles een geil en warm gevoel want nylons zijn een fetish van mij. En dit alles samen zorgde weer voor het nodige voorvocht op mijn eikeltje... 

maar op het einde was ik even in paniek  ... toen ik de plug wou uithalen vond ik die niet meer terug ... die was volledig in mij verdwenen en voelde ze zelfs niet toen ik streelde met 1 vinger ... ik werd benauwd en daarom trok ik mijn gaatje open en ging dieper met vinger ... oef eindelijk voelde ik de plug en dan ben ik beginnen persen en is ze gelukkig eruit gefloept ... dat was echt wel even schrikken. 

 

Bedankt Miss Tears 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.