Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

Rating: 3.8235294117647 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Dc
10 dagen geleden

Het hoogtepunt van mijn recentste dienstbezoek aan de Meesteres Tears was het vieren van Haar verjaardag in een sterrenrestaurant. Voorts kon ik mijzelf nuttig maken bij het aankopen en monteren van meubels, meekijken naar films, proberen continu de huisraad in goede orde te houden, de website onderhouden, de brave hond uitlaten, en mij al Haar regels en instellingen voor huisdienst eigen te maken. Dit alles maakt dat ik leer echt slaafs te genieten van het gehoorzamen aan Haar en de grootste vervulling vind wanneer mijn inspanningen beloond worden met enige mate van Haar welwillende goedkeuring.

dc
17 dagen geleden

Onlangs mocht ik nogmaals de Meesteres driedaags bezoeken om haar te dienen als voetslaaf en als beginnend huishoudslaaf (een rol waarin mijn prestaties nog voor aanzienlijke verbetering vatbaar blijken), als klankbord wanneer Zij technische uitdagingen bedwingt, als begeleider bij het bezoek van winkels, openluchtcafés en potentiële bdsm-gelegenheden, en als gezelschap bij het aanschouwen van ons recentste nationaal voetbaldebacle. Ook kreeg ik mijn verdiende straf voor het opnieuw niet volledig halen van de opgelegde vermageringsdoeleinden. Vermits no pain no gain betekent, was dit, denk en hoop ik, nogmaals een verrijkende ervaring voor Haar en voor mij.

dc
22 dagen geleden

Eergisteren mocht ik opnieuw de Meesteres komen dienen, inclusief een overnachting op een dunne matras in de leefkamer. Naast de voetdienst en het ritueel eerbetoon stond Zij het mij toe haar bij te staan in simpele huishoudtaken en computervragen, hetgeen voor mij als dienstgerichte onderdanige een grote bron van slaafse vervulling is.

dc
een maand geleden

Tijdens de voorbije dagen mocht ik opnieuw de Meesteres in persoon dienen, met twee overnachtingen, ditmaal niet in de strafkamer maar op de vloer van de leefkamer. Ik kreeg ampel gelegenheid om mij nuttig en dienstbaar te maken voor Haar zowel door verzorgende en praktische taken in huis, als in de IKEA en een shopping centrum. Voorts kwam het goed uit dat ik nog voor nalatigheden van vorige keer gestraft hoorde te worden: dat was ook de gelegenheid voor de Meesteres om mij een eerste bondage-ervaring te bezorgen, die zeer verrijkend was. Het rituele eerbetoon en de aanbidding van Haar voeten waren ook nooit ver weg. Kortom, het was een verademing om voor 48 uur te kunnen leven in een betere wereld, waarin mijn onderdanigheid en gehoorzaamheid volop tot bloei kunnen komen.

dc
een maand geleden

Eergisteren mocht ik de Meesteres uitnodigen en begeleiden naar een restaurant voor het avondmaal. De maaltijd verliep zeer aangenaam, een echte verademing na anderhalf jaar coronadomper op alle horecabezoek!

Nadien mocht ik voor het eerst ook overnachten tijdens mijn slavendienst, op een matras op de grond van de strafkamer, met ook een kussen en een soort slaapzak.

Dat was een gedegen slaafse ervaring, maar vermits een goede slaaf zijn plan trekt is het toch gelukt de slaap te vatten, en vooral de Meesteres niet te storen in Haar nachtrust.

De slavendienst zelf omvatte zowel gekende als nieuw aan te leren taken van dienstbaarheid, en verdere aanpassingen van mij aan de huisregels, inclusief feedback bij tekortkomingen.

Ik mocht de Meesteres ook bij inkopen vergezellen en bijstaan bij het opruimen. Voeg daaraan uitgebreide gesprekken over alle onderwerpen toe, en U zult zich kunnen voorstellen hoe ver deze meerdimensionale ervaring de clichés van het genre achter zich laat.

DC
een maand geleden

Gisteren mocht ik opnieuw enkele uren de Meesteres dienen, waarbij ik mijn slavencontract kon tekenen en opgeleid werd om af te wassen, koffie te zetten, spullen klaar te zetten en op te ruimen, en om verdere voetdiensten te bewijzen. Ook werd ik gewogen, en omdat ik de doelstelling van deze week niet gehaald had, gestraft zoals ik het verdiende. De Meesteres liet mij nadien toch dienen als voetsteun en voetbankje, hetgeen een grote beloning is voor mij, en ik kon met mijn aangezicht onder haar voet stilletjes de golving van Haar kuiten en knieholten bewonderen (kijken, niet aanraken). Ook plande de Meesteres met mij verdere activiteiten voor volgende week en later... waarover ik nog de gelegenheid zal hebben verslag uit te brengen.

DC
2 maanden geleden

Vandaag mocht ik als voetslaaf komen dienen bij de Meesteres: naakt en gehoorzaam heb ik haar voetjes mogen verzorgen en verwennen met massage, terwijl de Meesteres mij alles wat ik hoorde te doen duidelijk maakte zodat ik opgeleid word tot haar perfecte voetslaaf.
Daarnaast controleert de Meesteres ook mijn gewicht, en ik had het genoegen vast te stellen dat het dieet dat de Meesteres mij oplegt, mij nu uit het domein van de obesitas bevrijd heeft zodat ik nu enkel nog overgewicht vertoon. De Meesteres heeft een uitdagend nieuw streefgewicht opgesteld voor volgende week, en mij beloningen gegeven voor het bereikte resultaat.
Verder leidt de Meesteres mij nog op om mijzelf nuttig te maken voor Haar, en heeft ze mij in verder detail ondervraagd over de gevoeligheden eigen aan mijn begrip van slavendienst en onderdanigheid.
Ten slotte heeft de Meesteres plannen gemaakt voor verdere vormen van dienstbaarheid, en hebben we samen een avondmaal genuttigd. Na de nodige eerbetuigingen kon ik dan hoogst tevreden huiswaarts terugkeren.

Charlottetv
3 maanden geleden

Als slaafje ben ik vereeed dat ik voor Miss Tears 3 opdrachten heb mogen uitvoeren. De opdrachten heb ik van Haar gekregen via mail en diende Haar telkens binnen tijdslimiet de nodige feedback te geven over mijn ervaring. De opdrachten die ik mocht ontvangen waren gevarieerd en zo kwam pijn, vernedering, feminisatie en orgasmebeperking aan bod. De uitvoering van deze variatie aan opdrachten wond mij telkens op en dat kon blijkbaar ook Miss Tears plezieren. Ik had Haar ook gemeld dat ik het gevoel heb verslaafd te worden aan Haar en blijkbaar is dat ook het doel dat Zij wil bereiken met Haar slaven. Stiekem hoop ik ooit misschien een kans te krijgen om Haar vaste slaaf te worden maar daarvoor zal ik Haar uiteraard moeten blijven dienen en zal afhangen van Haar tevredenheid en wensen.
Deze middag moet ik nog mijn derde opdracht uitvoeren, de inhoud hou ik hier geheim maar wie weet lees je er wel iets van in de blog van Miss Tears.
Bedankt Miss Tears dat U bereid bent om Uw kostbare tijd en energie aan mij te besteden ☺️

DC
3 maanden geleden

Tijdens de voorbije 19 dagen zijn de opwindende fotosessie's en uitdagende opdrachten voortgezet en aangevuld met videoboodschappen van de Meesteres, zodat mijn slaafse verknochtheid verder aangewakkerd is, ik nog veel meer heb kunnen leren over de Meesteres en over mijzelf, en ik zelfs een bijzondere gelegenheid gekregen heb om mij voor Haar nuttig te maken. Blijft dat allemaal nogal cryptisch? misschien moet U, beste lezer en mede-onderdanige, het zelf ook eens uitproberen. ;-)

Telefoon slaaf
3 maanden geleden

Mevrouw ,

Dit was telepathie was net je mooie website weer aan het doornemen toen ik op je blog O/onze sessie las ....
Ja ik moet zeggen dat je wel kort op de bal speelt met je regels tot op de seconde houd je , je aan de tijd
Nogmaals sorry dat ik toen te laat was en niet naakt vlgende keer zal deze niet meer gebeuren
Fijne nacht Mevrouw