Maak je afspraak tijdig en enkel via mail of telefoon geen sms of app !!!

Rating: 4 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Charlottetv
6 dagen geleden

Als slaafje ben ik vereeed dat ik voor Miss Tears 3 opdrachten heb mogen uitvoeren. De opdrachten heb ik van Haar gekregen via mail en diende Haar telkens binnen tijdslimiet de nodige feedback te geven over mijn ervaring. De opdrachten die ik mocht ontvangen waren gevarieerd en zo kwam pijn, vernedering, feminisatie en orgasmebeperking aan bod. De uitvoering van deze variatie aan opdrachten wond mij telkens op en dat kon blijkbaar ook Miss Tears plezieren. Ik had Haar ook gemeld dat ik het gevoel heb verslaafd te worden aan Haar en blijkbaar is dat ook het doel dat Zij wil bereiken met Haar slaven. Stiekem hoop ik ooit misschien een kans te krijgen om Haar vaste slaaf te worden maar daarvoor zal ik Haar uiteraard moeten blijven dienen en zal afhangen van Haar tevredenheid en wensen.
Deze middag moet ik nog mijn derde opdracht uitvoeren, de inhoud hou ik hier geheim maar wie weet lees je er wel iets van in de blog van Miss Tears.
Bedankt Miss Tears dat U bereid bent om Uw kostbare tijd en energie aan mij te besteden ☺️

DC
10 dagen geleden

Tijdens de voorbije 19 dagen zijn de opwindende fotosessie's en uitdagende opdrachten voortgezet en aangevuld met videoboodschappen van de Meesteres, zodat mijn slaafse verknochtheid verder aangewakkerd is, ik nog veel meer heb kunnen leren over de Meesteres en over mijzelf, en ik zelfs een bijzondere gelegenheid gekregen heb om mij voor Haar nuttig te maken. Blijft dat allemaal nogal cryptisch? misschien moet U, beste lezer en mede-onderdanige, het zelf ook eens uitproberen. ;-)

Telefoon slaaf
10 dagen geleden

Mevrouw ,

Dit was telepathie was net je mooie website weer aan het doornemen toen ik op je blog O/onze sessie las ....
Ja ik moet zeggen dat je wel kort op de bal speelt met je regels tot op de seconde houd je , je aan de tijd
Nogmaals sorry dat ik toen te laat was en niet naakt vlgende keer zal deze niet meer gebeuren
Fijne nacht Mevrouw

slaaf x
een maand geleden

Vandaag heb ik voor de 6 maal een App sessie met deze Dame gehad , ik weet nog dat ik over een 7 weken terug de eerste keer 15 minuten onder je commando je opdrachtjes uitvoerde beetje bang en verlegen maar dat had ze goed onder controle en voelde me al vrij snel zeer goed met Haar ...
Nu zit ik al aan 60 minuten want ze wekt verslaving bij me op ( in goede zin ) ....
Ik hoop ooit een vaste slaaf te mogen worden , maar voor deze stap moet ikzelf toch nog een drempel trotseren ....
Bedankt Dame en tot volgende week ik tel de uren weeral af voor het uurtje weer onder JOUW vleugels te mogen zitten ...

Het domme subje xxx

DC
een maand geleden

Sinds een maand nu volg ik de Fotosessies bij de Meesteres: Zij stuurt mij foto's en opdrachten die ermee in verband staan. Die foto's en opdrachten ga ik niet verklappen, trouwens ik neem aan dat ze door Haar aangepast worden aan de slaaf, maar wel dit: de opdrachten zijn door Haar psychologisch zorgvuldig uitgekiend om mij ertoe te brengen mijn gevoelens van slaafse liefde tegenover Haar te verwoorden en zo in detail te analyseren; omdat ik een zeer cerebrale ingesteldheid heb, hebben die analyses al menig aspect van mijn submissiviteit voor Haar belicht, en in het bijzonder heb ik het cruciaal inzicht verworven dat het grootste genot voor mij als Haar slaaf niet ligt in de (nochtans zeer aanzienlijke) bijhorende seksuele opwinding of eventuele bevrediging, maar in het gevoel dat ik Haar blij heb kunnen maken of minstens heb kunnen amuseren, dat ik iets tot Haar welzijn heb kunnen bijdragen, dat ik tot Haar tevredenheid een goede slaaf geweest ben. Kortom, ik kan Haar fotosessie's onvoorwaardelijk ten zeerste aanbevelen aan al wie zijn slaafsheid wil verfijnen, uitdiepen en versterken onder het gezag van deze echte dominante Vrouw, deze Meesteres.

Onbekend
3 maanden geleden

Mijn sollicitatie om je femdomslaaf te worden is niet in goede aarde bij je gevallen ( sorry voor mijn geile praat ) maar via deze weg wil ik toch nog om een kans vragen , daar vanaf 1 maart weer contact mag vraag ik of ik aub een keer op test mag komen ? ik beloof je plechtig me te gedragen , geef me nog een kans aub Mrs Tears

W
3 maanden geleden

De opdrachten van Mrs Tears zijn heel variërend, spannend en opwindend. Eens je eraan start geraak je vast in haar spinnenweb en is het een wens om de Meesteres niet te hoeven teleurstellen. Schitterende ervaring

Lowie
4 maanden geleden

Madam Tears ,

De maand is bijna ten einde en de opdrachten waren tot nu toe weer zeer uitlopend sommige aangenaam en sommige minder aangenaam , maar toch ben ik blij deze te mogen uitvoeren voor jou . ik vraag me soms af waar je de inspiratie blijft halen maar daarvoor ben je Meesteres denkelijk .
Ik was ook blij te lezen dat je toch nog in het dagdagelijks leven vaste dienaren zoekt ik hoop één van deze ooit te mogen vervullen . En start ik aan mijn dag opdracht .

Lowie X

Lowie
5 maanden geleden

Madam Tears ,
Spijtig te moeten lezen dat je stopt met IRL sessie , had graag een keer je ook real leren kennen . Heb deze maand een week mail sessie gedaan en ook deze was weer zeer aangenaam ( verrassen kan je goed ) ;-)
Na de feestdagen ga ik weer eens iets anders proberen van je online sessies .
Prettige Feestdagen Madam

lowie X

Lowie
6 maanden geleden

Madam Tears ,

Deze week orgasm sessie was zeer intensief en soms ook pijnlijk
dank je

Groet Lowie